Назад

Відкриття сервісного центру обслуговування моряків в м. Ізмаїл

06.02.2020
Відкриття сервісного центру обслуговування моряків в м. Ізмаїл 18 липня 2019 року в рамках проведення реформи Державної служби морського та річкового транспорту України в м. Ізмаїл було урочисто відкрито сервісний центр обслуговування моряків ДП «Сервісний центр морського та річкового транспорту.

Відтепер послугу з оформлення документів моряків можна отримати в Ізмаїлі за адресою: вул. Свято-Нікольска, 50.
Відкриття відбулося за участі Голови Державної служби морського та річкового транспорту України Дмитра Петренка, начальника Інспекції з питань підготовки та дипломування моряків Юрія Полянського, представників обласної та міської влади, фахівців морської галузі України.
Основним завданням новоствореного центру є організація та забезпечення надання державних послуг для моряків на якісно новому професійному рівні, що дозволить поступово замінити застарілу систему оформлення документів моряків на зручний цифровий сервіс в сучасному та комфортному приміщенні із шанобливим ставленням до кожного.
З метою забезпечення реалізації цього завдання Інспекцією в рамках виконання Угоди про співпрацю та взаємодію між ДП «Сервісний центр морського та річкового транспорту» та Інспекцією з питань підготовки та дипломування моряків забезпечено комп’ютерним обладнанням класи для проведення тестування моряків та приміщення для проведення екзаменів.
Крім того, працівники Інспекції залучені до роботи сервісного центру в якості секретарів тестування та секретарів ДКК з метою забезпечення прийому моряків, розгляду їх документів, формування особових справ, проведення тестування та забезпечення роботи ДКК на території ДП «Сервісний центр морського та річкового транспорту.